22 listopada 2018

Batak Grill - Zaprešić

Posjetili smo restoran Batak Grill u Zaprešiću u Ul. Kardinala Alojzija Stepinca 48 u utorak, 22.10.2018. g. u vrijeme ručka.
Prilikom dolaska u restoran parkirali smo automobil odmah na bočnom mjestu kod ulaznih vrata sa stražnjeg ulaza. Ispred ulaza bilo je malo lišća koje je palo s drveća, ali to je uobičajeno za ovaj period godine, odbačenog smeća nije bilo.

Prilikom ulaska u restoran kratko smo zastali na ulaznom dijelu i neodlučno gledali na koju stranu ćemo sjesti, lijevu ili desnu. Na desnoj strani su bila popunjena dva stola, a na lijevoj strani svi stolovi su bili prazni. Na lijevoj strani je također stajala konobarica koja nas je ljubazno pozdravila nekih 15 sekundi od našeg ulaska. Odmah je ponudila da sjednemo gdje želimo, odlučili smo se za lijevu stranu.
Nakon što smo se raskomotili, skinuli jakne i objesili, konobarica je pristupila i u tom trenutku se predstavila te rekla kako će ona biti naš konobar tijekom posjeta. Uručila nam je i jelovnike. Tada je ponudila i aperitiv, borovnicu i medicu, ali smo se zahvalili i rekli kako ne želimo. Pustila nas je da u miru pogledamo jelovnik.
Konobarica je bila obučena u urednu uniformu i imala je oznaku s imenom. Vratila se do nas za 3 minute i bili smo spremni naručiti; naručili smo 3 juhe od rajčice, beef salatu, punjeni lungić i čobanac. Konobarica je ponudila salate i prilog uz lungić; naručili smo salatu od kupusa i matovilac s cherry rajčicama. Također je pitala što ćemo popiti, uzeli smo bocu Jane i jednu pivu. Konobarica je tada uzela pribor sa stola koji je bio višak i zahvalila se na narudžbi.

Nakon toga sam otišao provjeriti toalet. Vrata na muškom toaletu su bila uredno zatvorna i toalet je unutra bio čist. Vrata na ženskom toaletu su bila otvorena, i vanjska i unutarnja, te se sve moglo vidjeti. I ženski toalet je bio čist.

Konobarica je donijela na stol piće i rekla: "Izvolite" te je prokomentirala pivu koju sam naručio rekavši da je to craft piva i da je lagana.
Predjelo je došlo na stol 12 minuta nakon narudžbe i konobarica ga je donijela, rekavši: "Izvolite i dobar tek".
Nakon što smo pojeli predjelo konobarica je došla pokupiti tanjure i pitala je li bilo sve uredu s juhom. Odgovorili smo potvrdno.
Nakon 9 minuta došlo je glavno jelo na stol, djelatnica je isto poslužila uz: "Izvolite i dobar tek".  Nakon 2 minute od posluživanja glavnog jela konobarica je došla priupitati je li sve u redu s jelom; odgovorili smo potvrdno. Jelo je bilo dobrog izgleda i okusa.
Konobarica nije mogla ponuditi drugo piće jer nismo završili pića koja smo prvotno naručili. Nakon što smo završili jela, konobarica je došla pokupiti tanjure (od mene i supruge) jer smo već pojeli, a od kćerke je ostavila s obzirom na to da je ona još jela.
Nakon nekih 5 minuta kada smo odložili njezin tanjur sa strane jer joj je porcija bila prevelika Konobarica je prišla i pitala je li tanjur slobodan. U tom trenutku je ponudila desert – kolače i kavu. Odlučili smo se za jedne palačinke i espresso. Kavu je donijela za 1,5 min, a palačinke za 7 minuta.

Tijekom boravka u restoranu primijetili smo voditelja restorana. Bio je primjereno obučen, u prolazu nas je pozdravio jer su nam se susreli pogledi, i primijetili smo još jednog konobara koji je tek došao u smjenu.

Nakon što smo popili kavu i pojeli palačinke zatražili smo račun. Konobarica je pitala za način plaćanja (gotovina ili kartica), odgovorili smo gotovina. Donijela je račun u etuiju zajedno s anketom unutra, ali nije nas uputila da ispunimo anketu. Račun je bio točan i svi podaci su bili točni. Na odlasku konobarica nas je ljubazno pozdravila i pozvala na ponovni dolazak.

Batak Grill - Zaprešić, Ul. kardinala A. Stepinca 48
Batak Grill - Zaprešić, Ul. kardinala A. Stepinca 48

 

Razina kvalitete pružene usluge: 5/5


OBRAZLOŽENJE: Usluga je bila odlična. Hrana je stigla brzo, a konobarica je bila ljubazna i profesionalna. Odradila je sve što se od nje očekivalo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Kakva su tvoja iskustva na ovom prodajnom mjestu?