15 siječnja 2019

Galileo - Supernova Buzin


U utorak, 15.01.2019.g., u popodnevnim satima posjetila sam trgovinu Galileo u Supernova Buzin trgovačkom centru na adresi Avenija Većeslava Holjevca 62 u Zagrebu

Odmah po ulasku u prodavaonicu uočila sam djelatnicu koja je stajala u prednjem dijelu prodavaonice i uređivala vješalice s remenima. Bila je sama u trgovini. U tom trenutku u trgovini nije bilo drugih kupaca. Kasnije je došla druga djelatnica i otišla u stražnji prostor pored kabina, a potom i još jedna (nisam uspjela vidjeti ima li oznaku s imenom jer je imala spuštenu kosu), koja je zamijenila ovu djelatnicu koja me posluživala, nakon što je završila sa mnom. 

Prilikom ulaska prva djelatnica je mene i moju mušku pratnju ljubazno pozdravila, uz osmijeh i kontakt očima. Bila je ugodne i uredne vanjštine, uredno uniformirana i nosila je pločicu s imenom. Upitala je može li nam kako pomoći. Rekli smo da tražimo vestu, na što je provjerila za koga je vesta, da li za moju pratnju ili treću osobu. Na naš odgovor da vestu tražimo za pratnju, upitala je kakvu vestu želimo: koje boje, kakav model tj. s okruglim ili V izrezom, deblju ili tanju, na kopčanje ili bez. Rekli smo joj da želimo nešto na kopčanje ili s patentnim zatvaračem, okruglog izreza oko vrata. Provjerila je koju veličinu trebamo, a na naš odgovor da ne znamo, ispravno je pretpostavila L veličinu te s police na kojoj je stajala roba na sniženju izdvojila je tri različite veste u toj veličini: plavu s okruglim izrezom bez kopčanja, bordo s patentnim zatvaračem i kapuljačom te tamnoplavu na kopčanje. Svaku vestu je raširila, objasnila njezin sastav i pokazala model (uži, širi, duži, kraći i sl.) te naglasila da su veste na akciji -50% i visoke kvalitete. Nije mi skretala pozornost na novu kolekciju. 
Predložila je gospodinu da ode isprobati veste te ga povela do kabina i ponijela veste za njim. Tijekom isprobavanja izašao je u svakoj od probanih vesta iz kabine i stao pred ogledalo, a ona je odmah prišla i provjerila kakav je njegov dojam te za jednu od vesti rekla da mu posebno dobro stoji i pohvalila njegov izbor boje koji mu izvrsno odgovara, dok je za drugu ponudila da mu donese veći broj jer mu je bila malo uska. Potom mu je ponudila još jednu plavu vestu okruglog izreza bez kopčanja, kao i još jednu sličnu u boji cigle. Po završetku isprobavanja vratio je prodavačici veste i rekao da želi još razmisliti, na što ga je upitala da li želi da mu neku sačuva pored blagajne na 30-60 minuta, a na što je pristao, iako je poslije nije kupio.  Djelatnica nije pokazala nikakvo razočaranje, ostala je  jednako vesela i srdačna no nije nudila nikakve dodatne ili dopunske proizvode. Tijekom razgovora bila je iznimno ljubazna i uslužna te održavala stabilan kontakt očima. 

Prilikom napuštanja trgovine djelatnica se zahvalila i pristojno pozdravila te nas otpratila do izlaza. Kratko prije toga u trgovinu je ušla jedna gospođa, kojoj je prišla druga djelatnica, a koja je maloprije došla u trgovinu i radila nešto na računalu, ljubazno ju je pozdravila i ponudila joj pomoć, pitajući je kako joj može pomoći. 

Trgovina je bila čista i uredna, prašine nije bilo, artikli su bili  uredno posloženi, isprintane cijene istaknute na svim artiklima. Kabine su bile također čiste i uredne, bez ostavljene odjeće. Svjetla su bila upaljena no ne i glazba. Prostor je bio prikladne temperature i ugodan za boravak. Vrata skladišta bila su zatvorena. Prostor oko blagajne bio je uredan no na pultu se u kutu nalazila plastična boca narančastog soka od 1,5 l koju nisam ranije uočila pa pretpostavljam da ju je donijela jedna od dvije djelatnice koje su došle nakon mog ulaska u trgovinu. 

Po izlasku iz trgovine promotrila sam izlog, koji je izgledao atraktivno i bio čist i uredan. Lutke su bile odjevene u različite odjevne kombinacije, a ispred njih dolje bili su stalci s isprintanim cijenama, jasno istaknutim. Stakla izloga su bila čista, a izlog dovoljno osvijetljen. Velika natpisna ploča iznad ulaza također je bila upaljena.

Galileo outlet - Supernova Buzin
Galileo outlet - Supernova Buzin


Razina kvalitete pružene usluge: 4/5


OBRAZLOŽENJE: Usluga je bila vrlo dobra. Djelatnica nije nudila dodatne ili dopunske proizvode, a nije prezentirala niti novu kolekciju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Kakva su tvoja iskustva na ovom prodajnom mjestu?